Reviews

We hebben Finn nog een keer om hulp gevraagd toen ons zoontje naar de opvang ging en zijn flesje niet wilde drinken. Ook al waren we op tijd begonnen met wennen aan de fles, duurde het vaak langer dan een uur voordat de melk op was en vond hij het eerder een leuk speeltje. Natuurlijk maakten we ons wel zorgen, want hoe moest dat nou op de opvang? 

Finn heeft tijdens het consult vastgesteld dat onze zoon goed groeide en ontwikkelde, en dat hij wel op de fles in gaat als hij echt honger heeft – mits de fles goed aangeboden wordt zodat hij er niet mee kan spelen. Daarom hebben we ook de manier van de fles aanbieden bekeken en heeft Finn daarover geadviseerd. Na het consult kregen we een prachtig adviesrapport waarmee we aan de slag zijn gegaan. Hij heeft het daarna echt goed gedaan op de opvang, hij drinkt niet altijd zijn flesje leeg maar wel deels – en haalt dit later altijd wel weer in. Een geruststelling dus, maar ook een heel praktisch en fijn plan om mee aan de slag te gaan.

Hartelijke groeten,

Nonja & Bart


Een hele fijne ervaring gehad met Finn! Zelfs na het consult is ze nog bij mij langs gekomen omdat ik met mijn handen in het haar zat omdat het borstvoeden toch niet helemaal wilde lukken. Tussentijds en zelfs nadat ze 2x langs is geweest heb ik via de app continue hulp en advies ontvangen wanneer ik hierom vroeg. En wat reageerde ze snel! Meer dan 5 sterren waard! Geweldige vrouw 🙏🏼


Finn heeft ons supergoed geadviseerd en geholpen tijdens onze kraamweek. Van te voren heb ik geen lactatiekundige gesproken omdat ik wilde afwachten hoe de borstvoeding zou gaan en ik dacht dat een bezoek aan een deskundige alleen 'de bedoeling' was bij problemen. Er is immers zoveel informatie online te vinden. Bij Finn konden ik en Bart terecht met onze afwegingen en vragen die toch naar boven kwamen, bijvoorbeeld over hoe lang borstvoeding geven, kolven, fopspeen, flesje geven en nog veel meer. Wij vinden haar benadering heel prettig; heel praktisch maar ook onderbouwd met wetenschappelijke onderzoeken en kijkend naar wat bij jou past.

Wij voelden niet zoveel voor de protocollen en schema's die er allemaal bestaan voor de voeding van kinderen. Finn hielp ons door te helpen daarbuiten te kijken en te vertrouwen op wat voor ons goed voelt voor de periode van borstvoeding en later met Floris zijn eerste hapjes. Wij zijn heel blij met hoe ze ons heeft geholpen. Ik zou het iedereen gunnen om in de eerste tijd van borstvoeding een consult met Finn te hebben, ook als het voeden verder goed gaat.

Lieve groetjes,
Nonja, Bart en Floris 


Op 3 september 2022 zijn wij trotse ouders geworden van dochter Eva.

Het was een spannende periode voor de bevalling omdat Eva aan de kleine kant was en eerder gehaald moest worden en uiteindelijk met 37 weken ter wereld kwam. Het is voor ons 1e kindje en alles was nieuw voor ons. 

In het ziekenhuis werd er wel uitleg gegeven over de borstvoeding en hoe ik moest kolven, maar door de drukte op de kraamafdeling was er weinig tijd voor begeleiding en kwam mijn melkproductie niet echt op gang. 

Bij thuiskomst kwam Finn ons verzorgen in de kraamtijd en hoorde het verhaal.

Zelf gaf ik aan het nog heel graag te willen proberen om alsnog borstvoeding te geven aan Eva en Finn stond er ook achter om het toch nog een kans te geven.

Finn maakte een kolfschema om de productie op gang te brengen en met een hele goede fijne begeleiding van Finn en mijn doorzettingsvermogen is het gelukt en dronk mijn dochter binnen een week borstvoeding, deels ook uit de fles! En nog steeds geef ik met veel liefde volledige borstvoeding, mede dankzij Finn!

Finn, dank je wel voor de fijne kraamtijd die je bij ons bent geweest en je begeleiding en wat waren wij blij met jou! Jij bent een persoon die voor het gezin klaar staat en heel veel liefde geeft en geen enkele vraag teveel is. Ook jou passie als lactatiedeskundige straal jij uit! Jij gaf de juiste tips en adviezen.

Lieve groetjes Bram, Lenneke en knuffel van Eva


My name is Dimitris, husband of Andromachi and father of Kallirroi.

We just said goodbye to Finn, an amazing lady that shared so much love and help with us during the last 5 days.

Our daughter was born last week. On Thursday we met Finn. She knocked our bell quite few times as we were upstairs not hearing it.

During those days she helped us sooooo much. She shared so many tips and guided us through everything. She helped my wife so much with the breastfeeding. With her help and guidance my wife managed to produce her first milk and now she is producing more and more. Finn somehow became part of the family in so minimum time. She has so nice energy and she made us feel so nice with her presence. We shared nice discussions and made us feel so comfortable with her presence. We feel so emotional saying goodbye to her just a second ago. People like Finn deserve recognition as they go above and beyond with their work.

 We will definitely introduce her to every friend of us expecting a baby soon.

 Please make sure to reward her as she does her job more than excellent. She does it with love!


Op 19 maart ben ik bevallen van onze prachtige zoon Jesse. Jesse is ons eerste kind, wat betekent dat alles rondom het verzorgen van baby’s nieuw voor ons was. We zijn dan ook erg blij dat we tijdens de kraamperiode zijn begeleid door Finn, een liefdevolle, ervaren en deskundige kraamhulp. 

Finn constateerde al gauw dat het tongriempje van Jesse te kort was, waardoor het drinken aan de borst voor Jesse niet lukte. Door het adequate ingrijpen van Finn, is Jesse hier gauw aan geholpen. Ook bij het vervolgens leren drinken aan de borst, heeft Finn een grote rol gespeeld. Zij heeft mij hier erg goed bij begeleid en mede dankzij haar tips, dronk Jesse twee weken na zijn geboorte toch goed aan de borst. 

Wij hebben Finn leren kennen als een liefdevolle en zorgvuldige kraamhulp, die goed aanvoelde waar onze behoeften lagen. Finn heeft ons veel dingen geleerd wat betreft het verzorgen van baby´s. Daarnaast gaf ze zowel Jesse als mij de zorg en liefde die wij nodig hadden. 

Haar warme persoonlijkheid en interesse voor zowel verloskunde als lactatiekunde, waren voor ons de ingrediënten die ervoor hebben gezorgd dat wij kunnen terugkijken op een mooie en voorspoedige kraamperiode. 

Wij hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen!

De trotse ouders van Jesse


Op 6 mei werd onze zoon Jens geboren en kraamverzorgster en verloskundige in spé Finn was hierbij! 

Tijdens de bevalling heeft ze mij veel steun en begeleiding gegeven en na de geboorte heeft ze bij ons een week de kraamzorg gegeven. Ik kon volledig mezelf zijn bij Finn, kon met al mijn vragen bij haar terecht, voelde me veilig om al mijn emoties te tonen en heb heel veel gehad aan de vele tips die ze gaf! Ook met onze zoon Jens was ze fantastisch! Geduldig, respectvol, lief en we hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen! Zelfs na de kraamtijd kon ik nog met vragen bij haar terecht. 

Lieve Finn, onwijs bedankt voor de mooie kraamtijd! Mochten we ooit nog eens een kraamverzorgster nodig hebben, dan hopen we op net zo’n mooi mens als jou! Dan ben jij namelijk hopelijk als verloskundige aan het werk of je passie voor de lactatiekunde aan het volgen! 

Liefs Wendy, Remco & Jens